nieuws

Facultatieve
Sponsors

GUV Berkenhove biedt paraplu’s aan.

27 november 2007


Bij begrafenissen in GUV Berkenhove worden sinds kort paraplu’s uitgereikt aan familie en belangstellenden bij regen. Tijdens regenachtig weer worden leenparaplu’s uitgereikt als men bij een begrafenis naar buiten loopt om naar de laatste rustplaats te gaan. De leenparaplu’s zijn een gift van een Aaltense firma.

Bert van Asselt, licht toe: “Dit initiatief is ontstaan, toen een belangstellende bij een uitvaart, zag dat medewerkers van GUV & Wekking enkele paraplu’s uitreikten bij regenachtig weer. De man in kwestie, directeur bij een Aaltense industriële firma, vond dit een goed idee. Hij had al vaker regenachtige begrafenissen meegemaakt en zag dat mensen die geen paraplu bij zich hadden, doorweekt terugkwamen. Namens het Aaltense bedrijf dat niet nader genoemd wil worden bood hij GUV Berkenhove twee speciaal gemaakte karren aan met honderd leen-paraplu’s.”

Rita ter Bogt & Willy van Eerden vinden het een mooi kado: “GUV Berkenhove is erg blij met deze gulle gave. We zijn altijd op zoek naar een betere dienstverlening. Het is mooi om te zien dat een initiatief dat wij hadden, opgepakt wordt door de directie van deze Aaltense onderneming. En dat deze firma een dergelijke schenking heeft gedaan, maakt ons trots. Het geeft voor ons duidelijk aan dat ook anderen zien dat we goed werk doen!”

“Dat de paraplu’s nuttig zijn is al bewezen”, aldus Hans Wisselink. “We hebben ze al meermaals gebruikt bij het weer van de laatste weken. Ze staan, bij regenachtig weer, bij de uitgang van de aula paraat om belangstellenden te voorzien van een paraplu. Bij terugkomst staan de karren dan weer klaar om de paraplu terug te plaatsen.”

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE