nieuws

Facultatieve
Sponsors

Grote belangstelling tijdens het ‘open huys’ van het nieuwe Wassenaarse Uitvaartcentrum

29 augustus 2011


De belangstelling voor het nieuwe uitvaartcentrum ‘Huys van Herinnering’ aan de Oostdorperweg 151 te Wassenaar was afgelopen zaterdag overweldigend. Het gebouw werd vrijdag 19 augustus 2011 officieel geopend door de burgemeester van Wassenaar, Drs. Jan Th. Hoekema.

Afgelopen zaterdag 27 augustus was aan de Oostdorperweg een witte rouwkoets met paarden, een rouwcaravan en een motor met aanhanger te zien als bijzonder rouwvervoer. Velen inwoners hebben kennis gemaakt met het ‘Huys van Herinnering’ en de mensen van Omen Uitvaartzorg. Omen Uitvaartzorg ontving tussen 11 en 16 uur ruim driehonderdvijftig belangstellenden. Bezoekers waren verrast en blij het resultaat te zien.

Het veelzijdige en sfeervolle uitvaartcentrum ‘Huys van Herinnering’ in Wassenaar is smaakvol ingericht en uniek te noemen voor wat betreft de vele mogelijkheden die dit gebouw biedt. Het ‘Huys van Herinnering’ heeft werkelijk alles onder één dak! Wassenaarder Edward Kardol, directeur van Omen Uitvaartzorg, speelt hier naar eigen zeggen mee in op de grote behoefte in Wassenaar.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE