nieuws

Facultatieve
Sponsors

Gratis seminar voor jonge weduwen

27 mei 2014

Voor wie?

Op zondag 22 juni 2014, een dag voorafgaand aan Internationale Weduwendag, organiseert Stichting De Jonge Weduwe – in samenwerking met de NTI NLP Foundation – het seminar ‘Over-leven na de dood’ in het Gooiland Theater in Hilversum. Met bijzondere sprekers, een workshop, muzikale intermezzo’s en een minibeurs biedt het seminar praktische hulp, inzichten én de nodige ontspanning.

Voor wie?

Het seminar is geschikt voor zowel weduwen en weduwnaars als naasten en vakspecialisten die zich verbonden voelen met het thema Over-leven na de dood en biedt plek voor 600 personen.

Internationale Weduwendag

Het seminar Over-leven na de dood vindt een dag voorafgaand aan Internationale Weduwendag (maandag 23 juni 2014) plaats. Internationale Weduwendag is door de VN in het leven geroepen en bedoeld om het maatschappelijke bewustzijn over de moeilijkheden die weduwen en hun kinderen ondervinden te vergroten.

Toegangskaarten

Een toegangskaart kost EUR 40,00 en is te bestellen via http://www.ntinlp.nl/dejongeweduwe.

GRATIS toegang jonge weduwen

Stichting De Jonge Weduwe is, samen met de NLP NTI Foundation, initiator van het seminar Over-leven na de dood. Jonge weduwen met minderjarige kinderen krijgen gratis toegang tot het seminar.

Over Stichting De Jonge Weduwe

Stichting De Jonge Weduwe ondersteunt jonge vrouwen met minderjarige kinderen na het verlies van hun levenspartner. Een belangrijk onderdeel van de site zijn de smileproducten: producten die de jonge weduwe een momentje ‘rouwpauze’ geven. Daarnaast kunnen jonge weduwen via de website kosteloos praktisch advies inwinnen van rouwexperts en geeft de site relevante informatie over het rouwen in de vorm van lotgenotenblogs, filmpjes, boeken, muziek, en handige links.

Meer informatie

Voor meer informatie over de stichting en het seminar kunt u kijken op www.dejongeweduwe.nl of www.facebook.com/dejongeweduwe.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >