nieuws

Facultatieve
Sponsors

Gratis e-book helpt kinderen omgaan met verlies

1 augustus 2022


Het verliezen van een dierbare heeft grote effecten niet alleen voor jou als ouder, maar ook voor het hele gezin. Naast alle organisatorische dingen die bij een begrafenis komen heb je ook te maken met je eigen emoties en de emoties van de anderen. Beide hebben een grote impact op jullie als gezin. Je vindt het belangrijk om de verbinding in jouw gezin te versterken.
Voor het versterken van die verbinding met jouw kind heeft CreaTempel een e-book geschreven die je gratis kunt downloaden om je kind te helpen omgaan met het verlies.

Stel je voor je bent druk met alles te regelen voor de begrafenis van de overleden dierbare.
Welke kist, kaart, muziek, kleding noem maar op. Je hoofd stroomt over en je hebt ook nog het gevoel dat je faalt omdat je minder tijd hebt voor je kinderen. Je wordt steeds humeuriger en kunt je eigen verdriet nog niet een plekje geven door alles wat er op je af komt.

Wat als Creatempel je nu verteld dat ondanks alle hectiek je wel kunt werken aan verbinding in je familie. Door samen op een creatieve manier aan de slag te gaan om mooie herinneringen op te halen over de dierbare. Waardoor jullie beide ondanks de moeilijke tijd ook de mooie herinneringen van de dierbare niet vergeten. Je aan de connectie tussen jullie beide en het hele gezin werken. Een lichtpuntje in deze donkere tijd en waarbij zeker ook gelachen mag worden. Je helpt niet alleen je kind maar ook jezelf met verwerken.
Diegene die overleden is zal daar dankbaar voor zijn, dat je niet met hem sterft, maar alles uit het leven haalt.

CreaTempel is door Ilse Brundel opgericht in 2019 en zij heeft in de tussentijd verschillende kinderen geholpen met het omgaan van verlies van dierbare. Kinderen hebben een andere manier van verwerken en daar speelt zij op in door creativiteit te gebruiken om alle delen van de hersenen te gebruiken. Kinderen zijn van nature creatief en daar wordt in het e-book gebruik gemaakt.
Tevens vindt zij het belangrijk dat kinderen in contact blijven met hun lijf en dat is in het e-book op een speelse manier verwerkt. Er komt immers een hoop informatie uit een lijf, maar de connectie zijn we daar soms mee kwijt en die worden op een eenvoudige manier weer aangesproken.

Lijkt dit je wat? Dan is dat wat Ilse jullie in deze moeilijke tijd gunt en daarvoor heeft ze speciaal voor jullie ouders een gratis e-book geschreven “In 7 Stappen je kind helpen omgaan met verlies”. Namens Ilse heel veel verbinding samen toegewenst.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >