nieuws

Facultatieve
Sponsors

Grand café en herdenkingsconcert op Moederdag

Pianoklanken en rozenceremonie op Crematorium Eikelenburg

8 mei 2012


Op Moederdag, zondag 13 mei, opent Yarden Crematorium en Begraafplaats Eikelenburg van 11.00 tot 16.00 uur de deuren van haar Grand café. Ook houdt Eikelenburg die middag, van 14.00 tot 16.00 uur, een herdenkingsconcert met rozenceremonie.

Geestelijk verzorger Maurice van der Put spreekt een woord van troost en leest de namen van overledenen op. Nabestaanden kunnen tijdens het aflezen van de namen een roos neerleggen op het altaar. De muzikale omlijsting wordt onder anderen verzorgd door pianist Nico Donkervoort. De toegang voor het Grand café en concert is vrij, maar reserveren voor het concert is noodzakelijk (070 396 1967 / cre.eikelenburg@yarden.nl, ook voor het opgeven van namen van dierbaren om te herdenken). Zo wil Eikelenburg nabestaanden op dagen als Moederdag een steuntje in de rug geven.

Steun

Locatiemanager Jans Springer: ‘In ons Grand café ontvangen we bezoekers met koffie, thee, fris vóór of na het bezoek aan de rustplaats van hun dierbare. We merken dat mensen erg positief reageren op onze verschillende manieren om overledenen te herdenken, zoals een concert, lichtjes- of rozenceremonie of ballonnen met een persoonlijke boodschap. Op speciale dagen als Moederdag, Vaderdag, Kerst en Pasen hebben nabestaanden behoefte aan extra steun. Want dan omringt iedereen zich graag met geliefden, familie en vrienden en is het moeilijk als je je partner, ouders, grootouders en anderen moet missen. Met een herdenkingsconcert bieden we nabestaanden de mogelijkheid dit gemis te uiten en een plekje te geven.’

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE