Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Grafbezoek.nl voor bezorging van bloemen

donderdag 7 juni 2007

Bloemen laten bezorgen bij een graf, nabestaanden, begrafenis en/of crematie. Vanuit de hele wereld kunt u een rouw- of gedenkboeket laten bezorgen op iedere gewenste plaats. Dus ook bij een graf.

Bloemen laten bezorgen bij een graf en van dit bijgezette boeket een foto krijgen. Op deze manier kunt u de staat van het graf in het oog houden en uw dierbare gedenken. Het voelt goed als je een foto ontvangt van het graf van een dierbare met een prachtig boeket. Dat geeft een zeer sterk gevoel van betrokkenheid en herdenking. Of een graf nu dichtbij of ver gelegen is: op welke wijze je iemand kunt en wilt gedenken hangt af van je eigen voorkeur. Een urn op de schoorsteen of een foto van het graf met bloemen, dat is een persoonlijke keuze. Sommige klanten plaatsen deze foto in het online fotoalbum met een tekst. De reacties van deze mensen na bezorging en ontvangst van de foto zijn zeer bemoedigend.
Dirk Wakker, de beheerder van de site, denkt dat er veel mensen zijn die het heel fijn zouden vinden als zij van deze unieke dienstverlening afwisten. Wie hij ook spreekt over deze dienstverlening, na persoonlijke uitleg ontvangt hij steevast positieve reacties. Al met al is hij ervan overtuigd dat deze dienstverlening iets kan bijdragen aan rouw en gedenking. Samen met u wil hij van gedachten wisselen over deze manier van gedenken. Voor uw reactie, mening of suggestie wordt u van harte uitgenodigd te reageren via info@grafbezoek.nl.

Voor meer informatie www.grafbezoek.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder