nieuws

Facultatieve
Sponsors

Giraffe kust doodzieke medewerker Diergaarde Blijdorp

20 maart 2014

De 54-jarige Mario heeft nog maar kort te leven vanwege een ernstige ziekte. Bijna zijn hele leven heeft hij gewerkt in Diergaarde Blijdorp. Zijn laatste wens was om afscheid te mogen nemen van zijn geliefde giraffes. De Stichting Ambulance Wens maakte deze wens gisteren waar en het werd een emotioneel afscheid voor Mario, maar ook voor de giraffes, dat meldt het AD.

Toen Mario in zijn ziekenhuisbed het giraffenverblijf werd ingereden gebeurde er wat bijzonders. Het leek er op dat ook de giraffes aanvoelden dat hun verzorger Mario een laatste bezoek aan hen bracht. Een van de giraffes stak haar nek helemaal omlaag om Mario een afscheidskus te geven. Mario nam daarna ook nog afscheid van al zijn collega’s. Dankzij 200 vrijwilligers en bijdrages uit de maatschappij kan de Stichting Ambulance Wens dagelijks wensen in vervulling laten gaan van terminaal zieke mensen.

Een foto van de kus van de giraffe kunt u bekijken op site van het AD.

Kijk voor meer informatie of een bijdrage op StichtingAmbulanceWens.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


22 maart 2014 om 12:18

Marian

Wat mooi is dit. Wat een schitterend moment voor Mario. Heel emotioneel. Ik kreeg tranen in mijn ogen. Dank aan Stichting Ambulance Wens.


Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn