nieuws

Facultatieve
Sponsors

Gezamenlijk herdenken tijdens Lichtjesavond op Moscowa - 9 december

30 november 2016


Op vrijdag 9 december vindt op Begraafplaats Moscowa (Waterbergseweg 18, Arnhem) tussen 18.00 en 19.30 uur de jaarlijkse Lichtjesavond plaats. De avond wordt georganiseerd door Begraafplaats & Crematorium Moscowa, Coöperatie DELA, Uitvaartverzorging Kramer en medewerkers van de Eusebiusparochie.

Tijdens de Lichtjesavond is iedereen welkom om dierbare(n) te herdenken. Het gedenkpark wordt sfeervol verlicht met kaarsen en fakkels. Nabestaanden ontvangen bij aankomst een kaarsje en voor de kinderen is er een verlicht sterretje. Het Binnenstadskoor en doedelzakspelers verzorgen sfeervolle muziek.

In de Berkenzaal zorgt harpiste Anouk Platenkamp voor mooie muziek. Hier worden ook digitaal gedichten getoond. Tevens kunnen bezoekers in deze aula terecht voor momenten van stilte, wanneer die behoefte er is. Er zijn in het gedenkpark diverse uitvaartvoorgangers van de Eusebiusparochie aanwezig. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd en ook aan kinderen is gedacht. Iedereen is van harte welkom.

Herinneringen levend houden

“Met de Lichtjesavond willen we mensen helpen herinneringen levend te houden”, zegt Andre Kruijmer, locatiemanager van Moscowa. "Door de gelegenheid te bieden samen te gedenken, zo aan het einde van het jaar, hopen wij met Lichtjesavond troost te bieden. We organiseren deze avond nu voor de zesde keer, omdat we merken dat het aan een behoefte voldoet. De Lichtjesavond is, ondanks het gemis en verdriet, een hele warme avond."

Over Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa - onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ - is een echt Arnhems gedenkpark. Het terrein van de uitgestrekte monumentale begraafplaats (1873) heeft een fraaie ligging en is ook een geliefd wandelgebied. Invulling geven aan persoonlijke wensen is voor Moscowa altijd hét uitgangspunt. Voor, tijdens maar zeker ook na afloop van een plechtigheid.

Over Coöperatie DELA

DELA helpt mensen al 79 jaar tegen een eerlijke prijs met begrafenis, crematie, repatriëring, opvang, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van Coöperatie DELA haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet te laten zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen.

Over Uitvaartverzorging Kramer

Uitvaartverzorging Kramer is een gerenommeerd Arnhems familiebedrijf dat al ruim 130 jaar uitvaarten verzorgt in Arnhem en wijde omgeving. Kernwaarden van het bedrijf zijn: kwaliteit op alle fronten, onderscheidend vermogen, degelijk, stijlvol en verzorgd. Niets is Kramer te veel, de service gaat heel ver en iedereen staat klaar om te zorgen dat de uitvaart geheel naar wens verloopt. Vrijwel alles wordt in eigen beheer gedaan. Naast de vestiging in Arnhem heeft Kramer een kantoor in Nijmegen, rouwcentra in Velp en Westervoort en een Afscheidshuys in Apeldoorn.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >