nieuws

Facultatieve
Sponsors

Gestoorde man belt vrouw om te vertellen dat haar dochter is verongelukt

13 januari 2016

Een gestoorde man heeft zich in een telefoongesprek voor gedaan als agent. De man belde een vrouw uit de provincie Groningen met de mededeling dat haar dochter was verongelukt. De politie neemt de zaak heel hoog op en wil het publiek benadrukken dat de politie dit soort slecht nieuws gesprekken nooit telefonisch afhandelt. In deze situaties zal de politie altijd bij mensen langs gaan.De vrouw die door de nog onbekende man werd gebeld raakte erg overstuur door het voorval, dat meldt het AD.

De politie laat in het AD weten dat het moeilijk is om daders van dit soort misselijke grappen te achterhalen. Ze bellen met een onbekend nummer en dan is het lastig om uit te zoeken om wie het gaat. Dat houdt overigens niet in dat de dader opgelucht adem kan halen, want met de moderne technieken is het zeker niet uit te sluiten dat de echte politie binnenkort bij de laffe dader op de stoep staat en dat deze meneer zich mag verantwoorden voor de rechter.

Vorig jaar werd deze misselijke grap al een paar keer uitgehaald in Friesland. Daar werden diverse mensen slachtoffer van iemand die zich voordeed als agent en vervolgens meedeelde dat een dierbare van het slachtoffer iets ergs was overkomen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >