nieuws

Facultatieve
Sponsors

Geslaagde open dag crematorium Tilburg e.o.

7 april 2014


Tilburg - Op zondag 6 april organiseerde het Crematorium voor Tilburg en omstreken aan de Karel Boddenweg een open dag. Ruim 650 bezoekers hebben een kijkje genomen achter de schermen. Met name voor de ovenruimte was er veel belangstelling. Ook voor kinderen was er veel te doen en te kijken.

Zij hebben getekend en geschilderd en ook een heerlijk ijsje mocht niet ontbreken. Het klinkt in eerste instantie misschien best vreemd, toch is het niet zo raar. Sterven hoort bij het leven en vroeg of laat wordt iedereen ermee geconfronteerd. Daarom kan het juist enorm verhelderend werken om te weten welke mogelijkheden er zijn om van het laatste afscheid een unieke persoonlijke gebeurtenis te maken. Ook in de nieuwe aula “Andante” zijn veel bezoekers ontvangen met een kopje thee, cappuccino of latte machiato.



Nagenoeg alle ruimten zijn bezocht en er was ook gezorgd voor de inwendige mens. Een heerlijk kopje soep met een sandwich en wraps. Of een lekker glas wijn met een stokbroodje. Deze proeverij vond het crematorium belangrijk zodat ook iedereen weet dat er ruime keuze is aan catering. De ovenruimte is uiteraard erg druk bezocht. Juist de informatie over deze ruimte is erg belangrijk. Het is de bedoeling dat er geen indianen verhalen meer de ronde doen. Crematorium Tilburg wil transparant en vriendelijk zijn. De nabestaanden die bij hert crematorium komen moeten voelen dat het personeel hen echt verwelkomt en het gebouw moet voelen als een warme deken. Dat hebben we vandaag laten zien.


www.crematoriumtilburg.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >