nieuws

Facultatieve
Sponsors

Gemeente Voorschoten opent speciale site van Begraafplaats Rosenburgh

Virtuele tour over de begraafplaats

21 juli 2008

Via de website een graf zoeken van nabestaanden via een virtuele tour op de begraafplaats. Vanaf vandaag is het mogelijk in Voorschoten via www.begraafplaatsrosenburgh.nl.

Naar voorbeeld van andere gemeenten heeft Voorschoten een zogenoemde grafwijzer ontwikkeld. Via een eenvoudige zoekopdracht kan een graf op de begraafplaats worden gevonden. De locatie van het graf op de begraafplaats wordt getoond in een GoogleMap. Vervolgens kan men via Cyclorama openen waardoor een 360 graden foto van de omgeving van het gezochte graf en grafmonument te bekijken is. Dit is handig voor nabestaanden in èn buiten Nederland. Ook als een graf geruimd is, kan de foto ervan worden bekeken.
De nieuwe website maakt onderdeel uit van de al eerder in gang gezette vernieuwing van de website van Voorschoten. Daarmee investeert de gemeente in openheid en transparantie van bestuur en betere dienstverlening en voorlichting aan burgers. Inmiddels zijn 12 digitale producten via de website te bestellen en volgen er dit jaar nog 11 nieuwe producten. Bruidsparen kunnen het ja-woord online laten volgen en allerlei gegevens over de gemeente kunnen worden gevonden via ‘Voorschoten in cijfers'.

 17 juli 2008

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >