nieuws

Facultatieve
Sponsors

Gemeente opent telefoonnummer voor slachtoffers vernielingen Barendrecht

13 oktober 2012


Stockfoto: BDK Media

De gemeente Barendrecht heeft op haar website een officiƫle reactie gepubliceerd naar aanleiding van de ravage die vandalen hebben aangericht op de algemene begraafplaats. Burgemeester Jan van Belzen laat weten geschokt te zijn en spreekt van een laffe daad van vandalisme.

De gemeente zal vanaf maandag een telefoonnummer openen waar gedupeerden van de vernielingen informatie kunnen verkrijgen. Dit telefoonnummer staat op het informatiebord bij de ingang van de begraafplaats. Vandaag (zaterdag) zijn er medewerkers van de gemeente op de begraafplaats aanwezig om nabestaanden op te vangen. De gemeente zal maandag contact opnemen met grafeigenaren om te praten over de stand van zaken rond het onderzoek en om schademeldingen op te nemen.

De beheerder van de begraafplaats is zaterdag begonnen met het opruimen van de ergste schade. De politie benadrukt dat mensen die meer denken te weten van deze laffe vernielingen, zich moeten melden bij de politie. Al uw informatie kan mogelijk helpen om de dader(s) te vinden. U kunt de politie bellen via 0900-8844 (vraag naar recherche District Zuid).

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >