nieuws

Facultatieve
Sponsors

Geja van de Wetering presenteert uitvaart-workshops brochure.

30 augustus 2005


Twee jaar geleden begon Geja van de Wetering, Overledenenzorg & advies met het geven van een workshop over de zorg voor het dode lichaam. Er kwam steeds meer vraag van vooral vrouwelijke uitvaartondermers en starters, of ik hen wat meer kon vertellen over de zorg bij overledenen in de thuissituatie, waarbij soms diverse lastige situaties voorkomen. Tijdens deze workshop komen tips aan de orde, en komt op veel vragen een praktisch antwoord.

Al snel was duidelijk dat er ook veel behoefte was aan een goed en duidelijk beeld van werken in de uitvaartzorg. Dat resulteerde daarom vrij snel in de volgende de workshop: Is werken in de uitvaartzorg iets voor mij? Deze workshop voldoet aan een groeiende behoefte, waarin veel mensen zich de vraag stellen of werken in de uitvaartzorg iets voor hen zou kunnen zijn.
Naast de interesse van vakgenoten en beginnende ondernemers voor de workshops zijn er veel mensen die nieuwsgierig zijn, maar geen idee hebben wat ze bij een overlijden kunnen verwachten, en dat terwijl ieder mens er vroeg of laat mee te maken krijgt. De nieuwe workshop 3: de laatste verzorging en opbaring, geeft hen een duidelijk beeld van alles rondom een liefdevolle verzorging en opbaring.

Voor meer informatie over de workshops of aanvragen van de brochure, zie www.gejavandewetering.nl of bel 0384607631

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >