nieuws

Facultatieve
Sponsors

Gedenkkastje voor in huis

7 juni 2011


Het afscheid van een dierbare, de uitvaart en het gedenken zijn steeds persoonlijker aangelegenheden geworden. Veel meer dan vroeger geven mensen hier zelf invulling aan. Er is behoefte aan persoonlijk gedenken in de eigen huiselijke sfeer. Soms staat de urn op de schoorsteenmantel of is er een zelfgemaakt altaartje met foto’s en kaarsen. Maar het kan beter, mooier en - in plaats van een bezoek aan een begraafplaats of columbarium - dichterbij.

Vanuit deze gedachte heeft het bedrijf Spaan®Design het Gedenkkastje ontworpen. Hierin kunnen nabestaanden foto’s, een mini-urn met de as van de overledene en andere persoonlijke voorwerpen van de dierbare plaatsen. Het Gedenkkastje kan nabestaanden helpen bij de verwerking van het verlies van hun dierbare overledene. Van belang is om in de eigen vertrouwde omgeving het verdriet te kunnen uiten, maar ook om de fijne herinneringen te koesteren. De nabestaanden kunnen thuis op elk gewenst moment de herinnering aan hun dierbare tastbaar houden door het Gedenkkastje te openen.

Het Gedenkkastje is een luxe wandmeubel, gemaakt van duurzame materialen als hout en glas. Door de ingenieuze vormgeving biedt het ook genoeg ruimte voor grotere, persoonlijke voorwerpen. Het kastje is 50 bij 50 cm en kan eenvoudig aan de wand worden bevestigd. Het product is leverbaar in drie verschillende houtsoorten: esdoorn (lichte tint), noten (middentint) en greenhart (donkerder tint).

Het Gedenkkastje doet mee met de Meaningful Profit Award 2011.
Help ons door uw waardering en stem uit te brengen op de website http://www.ikbennietalleen.nl/meaningful-profit/stemmen/

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Spaan® Design
Telefoon: +31(0)88 4321 444
E-mail : info@gedenkkastje.nl
Website : www.gedenkkastje.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >