nieuws

Facultatieve
Sponsors

GedenkGeschenk

10 januari 2006


Na het verlies van een dierbare resten de herinneringen. Gedachten aan bijzondere momenten en gesprekken, foto’s, brieven en bepaalde voorwerpen kunnen veel bijdragen aan de rouwverwerking. Dat geldt ook voor een boekje – een GedenkGeschenk – waarin de overledene zijn of haar eigen verhaal vertelt.

Een GedenkGeschenk is geen biografie, maar het geeft grote lijnen en details van betekenis weer. Hiervoor wordt een aantal vraaggesprekken met de betrokkene gevoerd. Er kunnen professionele foto’s worden gemaakt die, samen met een selectie uit de eigen fotoalbums, het levensverhaal completeren. De betrokkene heeft een grote inbreng in dit proces. Na het overlijden wordt het boekje gedrukt in de gewenste oplage en kan het worden verspreid onder de nabestaanden. Het blijkt van grote betekenis te zijn, ook – dat heeft de praktijk al duidelijk gemaakt – als men het na verloop van tijd nog eens uit de boekenkast haalt.

Wilt u meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact op met Maryke Drost van Drost Tekstproduktie: (0418) 54 06 50 of info@gedenkgeschenk.nl.

Prijsindicatie 100 exemplaren: vanaf circa € 2.500,- exclusief btw.
Website: www.gedenkgeschenk.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE