nieuws

Facultatieve
Sponsors

Gedenk uw dierbaren bij Yarden Steenbrugge op 2 november

19 oktober 2012

Wat is er te doen?

In de week rond Allerzielen organiseert Yarden overal in het land activiteiten om uw dierbaren te gedenken en te herinneren. Medewerkers en vrijwilligers van Yarden organiseren hiertoe bijzondere activiteiten. Op 2 november aanstaande staan ook de deuren van Yarden crematorium en begraafplaats Steenbrugge voor u open. Tussen 18.00 tot 21.00 uur is iedereen van harte welkom. Yarden Steenbrugge ligt aan de Raalterweg 29 in Diepenveen.

Wat is er te doen?

Yarden Steenbrugge maakt voor het eerst deel uit van de landelijke herinneringsweek van Yarden. Locatiemanager Ivonne Kapelle over de opzet van deze unieke dag:“U wordt ontvangen in het crematorium van Yarden Steenbrugge, onder het genot van een kop koffie. Er is een wandelroute voor u uitgezet over het door honderden kaarsen en fakkels verlichte terrein. Onderweg is van alles te zien, te horen en te beleven. Het is mogelijk om op allerlei manieren uw dierbaren te gedenken: er zijn ritueelbegeleiders, u kunt uw liefdevolle gedachten voor uw dierbare op een blaadje in de‘herinneringsboom’ hangen of een kaarsje aansteken, en u kunt genieten van livemuziek. Yarden Steenbrugge en presenteert in samenwerking met verschillende uitgevers een breed assortiment aan rouwliteratuur om, voor diegenen die daar behoefte aan hebben, handvaten aan te bieden. Wij staan open voor onze bezoekers. ”

Ook kunnen bezoekers hun vragen stellen en met medewerkers en vrijwilligers van Yarden in gesprek gaan. Zij zijn er deze avond speciaal voor u. Wie wil genieten van deze unieke sfeer, is van harte welkom in Yarden Steenbrugge tussen 18.00 en 21.00 uur. De toegang is gratis. U hoeft zich niet aan te melden.

Yarden Vereniging

Yarden Uitvaartorganisatie doet méér dan alleen het verzekeren en uitvoeren van uitvaarten; via Yarden Vereniging –waarvan iedere Yarden-verzekerde automatisch en gratis lid is – geven wij ook voorlichting over tal van zaken die spelen rondom het levenseinde. Daarvoor bieden wij een breed scala aan activiteiten, variërend van voorlichtingsbijeenkomsten tot film- en theatervoorstellingen. Met deze activiteiten wil Yarden Vereniging het nadenken over ‘de dood’ stimuleren c.q. bespreekbaar maken, zodat mensen goed voorbereid en doordacht afscheid kunnen nemen van het leven. Daarnaast ondersteunen we nabestaanden bij rouwverwerking, onder meer door het organiseren van herinneringsbijeenkomsten en -concerten en interactieve lezingen over rouwverwerking.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >