nieuws

Facultatieve
Sponsors

Fusie Meeuws en Verspeek Uitvaartverzorging

23 december 2015


De uitvaartbedrijven van Meeuws en Verspeek uit Someren en Asten gaan vanaf 1 januari samen verder als Meeuws Verspeek Uitvaartverzorging BV. Het nieuwe bedrijf zal gaan werken vanuit het nieuwe uitvaartcentrum aan de Acaciaweg 26 in Someren. De twee bedrijven werken al 60 jaren intensief samen.

Het nieuwe “Uitvaartcentrum Someren Asten” hield vorige week een open dag waar veel publiek op af kwam. Het uitvaartcentrum beschikt over een grote aula met ruime ontvangruimte en drie comfortabele rouwsuites. Nabestaanden kunnen in het uitvaartcentrum gebruik maken van het “Uitvaartcafé”. Als men dit wil dan wordt de ontvangstruimte zo ingericht dat het op een sfeervol café lijkt waar men samen kan komen onder het genot van een biertje, wijntje en een bitterbal.


Na de fusie op 1 januari zal de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen komen van Frank en zijn zus Janet Meeuws. Anita en Henk Verspeek blijven beschikbaar voor het verzorgen van uitvaarten.Frank en zijn zus Janet Meeuws bij de opening

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >