nieuws

Facultatieve
Sponsors

Funecap neemt Crematorium Duin en Bollenstreek over

7 juli 2023

Crematorium Duin en Bollenstreek uit Lisse is per eind juni overgenomen door de Funecap Groupe. Onder deze Franse uitvaartorganisatie vallen in Nederland nu dertien crematoria die onder de vlag van de Facultatieve verder groeien met als doel de kwaliteit van dienstverlening aan families en nabestaanden voortdurend verder te verbeteren. De overname heeft zowel voor de dagelijkse manier van werken als voor de medewerkers van Crematorium Duin en Bollenstreek geen gevolgen.

Hoge kwaliteit van dienstverlening

Crematorium Duin en Bollenstreek – geopend in 2016 – is een intiem en modern crematorium in het hart van de Bollenstreek. Met verschillende sfeervolle ruimtes, huiselijke familiesuites, uitgebreide luxe catering en alle mogelijkheden om persoonlijk te herinneren ligt de dienstverlening op het hoogste niveau. “Daarmee past Crematorium Duin en Bollenstreek naadloos bij ons en onze filosofie om families alle mogelijkheden te bieden om dierbaren op een persoonlijke manier te gedenken”, stelt René Jansen, General Manager van Facultatieve Divisie Crematoria & Begraafplaatsen. “Daarbij staan de hoogste kwaliteit, respect, vertrouwen en optimale samenwerking met uitvaartverzorgers met wie wij samenwerken altijd centraal.”

De Facultatieve

Opgericht in 1874 is de Facultatieve – onderdeel van Funecap Groupe - met werkmaatschappijen over de hele wereld actief op tal van gebieden. Sinds de bouw van het eerste crematorium in Nederland (1913) maken inmiddels 19 crematoria deel uit van de Facultatieve, waarvan dertien in Nederland, vijf in Duitsland en een crematorium in Zwitserland. Op technisch gebied is de Facultatieve met FT wereldmarktleider met state of the art oplossingen op het gebied van verbrandings- en milieutechniek.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >