nieuws

Facultatieve
Sponsors

Filmpje hartpatiënt hit op YouTube na overlijden

2 januari 2012

De 18-jarige Ben Breedlove uit Texas overleed afgelopen Eerste Kerstdag aan een hartstilstand. Hij leed aan een aangeboren hartaandoening en ontsnapte al drie keer eerder aan de dood. Opmerkelijker was dat zijn begrafenis door meer dan duizend mensen werd bezocht en live werd uitgezonden op de lokale televisie. Alle belangstelling volgde na een hartverscheurend filmpje die hij op YouTube plaatste waarin hij vertelde over zijn bijna-dood ervaringen, dit meldt HP/Detijd.

In This is my story deelt Ben Breedlove zijn levensverhaal met de wereld. Hij vertelt dat hij al drie keer ternauwerdood aan de dood ontsnapte en tweemaal een bijnadoodervaring had meegemaakt. De eerste vond plaats op zijn vierde, waarvan hij alleen nog maar weet dat hij een prachtig wit licht zag.

Miljoenen kijkers hebben het filmpje ondertussen bekeken. Dokters grijpen de kans aan over Bens hartaandoening te praten en vele kijkers hebben reacties of filmpjes geplaats. Zo is een doodnormale Texaanse tiener na zijn dood een inspiratie voor velen geworden.

Bekijk het filmpje van Ben Breedlove hieronder:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >