nieuws

Facultatieve
Sponsors

Filmpje: De oplossing voor veilig uitvaartvervoer. Veilig en op tijd bij de uitvaart

16 februari 2011


Niets is vervelender dan een rouwstoet die helemaal uit elkaar valt en met veel moeite de begraafplaats of het crematorium bereikt. De Nederlandse wegen raken steeds voller en dat resulteert niet alleen in fileleed op snelwegen, ook uitvaartleiders merken dat het vaak heel moeilijk is om veilig met een stoet van A naar B te komen. Het komt zelfs voor dat belangstellenden te laat arriveren op de plaats van bestemming met alle (emotionele) gevolgen van dien.

Het is een extra druk voor de uitvaartleider om een rouwstoet gevolgd door eigen auto’s als stoet gelijktijdig te laten vertrekken en aan te laten komen bij de begraafplaats of crematorium. VDW uitvaartsupport heeft om die reden de dienst “verkeersbegeleiding bij uitvaarten” opgezet. Uitstekend verzorgd tot in het kleinste detail. Bekijk hieronder de impressieOnder het motto: “Veilig en op tijd bij de uitvaart” bent u verzekerd dat uw rouwstoet stijlvol over de weg gaat en de juiste route volgt. Kies daarom voor de verkeersregelaars van VDW uitvaartsupport. Op onze website www.uitvaartsupport.nl vindt u nog meer informatie over onze diensten.

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0318 - 650 000 of mail naar info@uitvaartsupport.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >