nieuws

Facultatieve
Sponsors

Film: Wie is verantwoordelijk voor de kosten van de uitvaart?

17 januari 2012


Na het overlijden van een dierbare moet de uitvaart worden geregeld. Een vraag die met regelmaat naar voren komt tijdens of na het regelen van de uitvaart is wie er eigenlijk verantwoordelijk is voor de kosten van de uitvaart.

Een uitvaart is een kostbare aangelegenheid waar uiteindelijk voor betaald zal moeten worden, dan is het natuurlijk heel belangrijk om precies te weten wie verantwoordelijk is voor de betaling. Maar het is natuurlijk ook belangrijk om te weten wie moet betalen wanneer de kosten van de uitvaart bijvoorbeeld hoger uitvallen dan de uitkering van de uitvaartverzekering. In deze film legt mr. W.G.H.M. van der Putten uit hoe het zit.



Mr. W.G.H.M. van der Putten schrijft boeken, artikelen en commentaren bij rechterlijke uitspraken, geeft lezingen en heeft functies bij diverse bedrijven en organisaties. Hij is de expert op het gebied van de rechtsregels rondom overlijden en de uitvaart. Mr. W.G.H.M. van der Putten is ook de juridisch adviseur op Uitvaart.nl. Klik hier voor zijn adviesrubriek. Een overzicht van eerdere films met Mr. Van der Putten vindt u bij de reportages op Uitvaart.nl .
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >