nieuws

Facultatieve
Sponsors

Film: Welcome to the Rileys in Stadsgehoorzaal - Kampen

22 maart 2016

Dinsdag 12 april a.s. vertoont Yarden Vereniging Overijssel de film Welcome to the Rileys in Stadsgehoorzaal Burgwal 84 8261 ES te Kampen.

De film vertelt het verhaal over het echtpaar Lois en Doug. Zij hebben hun enige dochter verloren en we zien dat sinds dat verlies het echtpaar steeds verder uit elkaar is gegroeid. Wanneer Doug dan ook nog zijn minnares kwijtraakt, wordt het hem te veel. Hij gaat naar New Orleans voor een conferentie en als hij daar de jonge stripper Mallory ontmoet, besluit hij in de stad te blijven. Nadat hij haar avances heeft afgeslagen, wil Doug het meisje helpen om haar leven op orde te krijgen, maar de voortdurend vloekende Mallory blijkt niet zo gemakkelijk te temmen. Ondertussen probeert Lois met alle macht haar straatangst te overwinnen, zodat ze zuidwaarts kan rijden om haar huwelijk te redden. In deze film zien we hoe we verschillend omgaan met het zelfde verdriet. De eenzaamheid maar ook de verbondenheid. Het heeft een ijzersterk verhaal over traumaverwerking, mededogen, liefde en een nieuw begin. Soms emotioneel, maar nergens sentimenteel, van begin tot eind boeiend en met een hoopvol einde.

Met deze film wil Yarden Vereniging een eigentijdse omgang met afscheid, uitvaart en verliesverwerking bespreekbaar maken.
Er is tijdens de pauze en na afloop van de film voorstelling de mogelijkheid om vragen te stellen of van gedachten te wisselen met de vrijwilligers van Yarden Overijssel.

Datum en locatie
Deze gratis voorstelling wordt u aangeboden door Yarden Vereniging Overijssel. De film wordt vertoond in Filmhuis Stadsgehoorzaal op dinsdag 12 april 2016. Aanvang film 19.30 uur. Vanaf 19.00 staat er voor bezoekers koffie en thee klaar. Aanmelden is verplicht vanwege het beperkt aantal plaatsen. De gratis kaarten voor deze film zijn te reserveren via de site www.yarden.nl/agenda

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >