nieuws

Facultatieve
Sponsors

Film: opening uitvaartwinkel Rozengracht Amsterdam

1 november 2011


Vorig jaar maakte Deborah Riechelman een zeer bijzondere kist voor Nel Veerkamp. De vele positieve reacties brachten Deborah op het idee om de uitvaartwinkel ‘Le Dernier Voyage’ te starten. Afgelopen zaterdag opende de winkel in het hartje van Amsterdam haar deuren. De opening werd verricht door Hanny Veerkamp.



Hanny Veerkamp bedankte Deborah bij de opening voor de prachtige en bijzondere kist die ze maakte voor haar moeder. Na een paar korte speeches voor de winkel konden de gasten de winkel binnen bekijken. Al vanaf de eerste momenten van de opening is duidelijk dat de winkel heel wat aandacht trekt van nieuwsgierige voorbijgangers.

In de winkel kunnen mensen kisten maar ook andere uitvaartproducten als urnen bekijken. Mensen kunnen zich in de winkel laten inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn. Deborah vindt het belangrijk dat mensen beter bewust worden dat er meer is dan de standaard kisten die meestal worden gebruikt in Nederland. Bij Le Dernier Voyage kunnen mensen zonder afspraak naar binnen lopen en rond kijken. Mensen kunnen er alleen een kist of urn kopen, maar het is ook mogelijk om een uitvaart in zijn geheel en op persoonlijke wijze te laten verzorgen door Deborah.

Kijk voor meer informatie op www.lederniervoyage.nl.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >