nieuws

Facultatieve
Sponsors

Film: interview met nieuwe en scheidend voorzitter SKU

25 oktober 2011


Foto: BDK Media

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg heeft Matthijs de Gee de voorzittershamer overgenomen van Alois Meij. In deze film praat Alois Meij over zijn afscheid en zijn naderende pensioen. Matthijs de Gee legt voor de camera van Uitvaart.tv uit wat de speerpunten van de SKU voor de komende jaren zullen zijn.De interviews zijn gemaakt tijdens de bijeenkomst van de SKU op begraafpark Westgaarde in Amsterdam. Tijdens die bijeenkomst kregen dertig nieuwe gecertificeerde uitvaartbedrijven een bewijs van hun lidmaatschap.


Crematoria Twente/Oost Nederland viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Veel inwoners van Twente en de Achterhoek zijn in deze periode te gast geweest in een van onze crematoria om afscheid te nemen van een dierbare. Een ieder is uitgenodigd voor het jubileumconcert op woensdagavond 2 november 2011.

Het concert wordt verzorgd door het Orkest van het Oosten onder leiding van dirigent Daniel Raiskin. Daarnaast zijn er optredens van Cor Bakker en Karin Bloemen. Het concert wordt aangeboden tegen een symbolische toegangsprijs van € 5,-. Dit bedrag komt ten goede van het Hospice Enschede. Ook eventuele vrije giften worden overgemaakt naar deze instelling. U kunt uw gift overmaken op ING rekeningnummer: 65 23 61 056 ten name van ‘Jubileumgift CTON’.

Om zoveel mogelijk inwoners van Twente en de Achterhoek de kans te geven om het concert bij te wonen, is het aantal genodigden beperkt. Uw toegangskaarten - maximaal 4 per persoon - kunt u vanaf 19 oktober telefonisch reserveren bij het Muziekcentrum via het telefoonnummer :053 – 485 85 00. Dit kan van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur. De kaarten krijgt u vervolgens thuisgestuurd.
Programma:

19.15 uur: Opening zaal, ontvangst met koffie

20.00 uur: Concert Orkest van het Oosten

20.45 uur: Pauze met een hapje en drankje

21.15 uur: Optreden Karin Bloemen en Cor Bakker

22.30 uur: Einde
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >