nieuws

Facultatieve
Sponsors

Film: Commotie over theatervoorstelling op begraafplaats Crooswijk

1 augustus 2012


De fractie van het CDA in Rotterdam wil dat de theatervoorstelling ‘Komen en Gaan’ niet wordt gespeeld op de algemene begraafplaats Crooswijk. De partij vindt de locatie ongepast en wil dat de gemeente met een verbod op de voorstelling komt, dat meldt RTV Rijnmond.

De gemeente heeft al toestemming gegeven voor de voorstelling die geprogrammeerd staat van 5 tot en met 21 september. Het CDA zegt dat nabestaanden en overledenen stilte, eerbied en respect verdienen. De partij laat aan de regionale omroep weten hoogst verbaasd te zijn geweest toen men las dat de voorstelling op de begraafplaats wordt gehouden.

De maker van de voorstelling, Paul Raterman, zegt dat zijn organisatie al twee jaar bezig is met de voorbereidingen op de voorstelling. Daarbij is goed overleg gevoerd tussen hem, de gemeente en de begraafplaats. Raterman vindt de begraafplaats de beste locatie omdat de voorstelling over afscheid nemen gaat. Het CDA zegt te hopen dat de gemeente alsnog terug komt op het eerder genomen besluit om de voorstelling op de begraafplaats toe te staan.

Bekijk hier het nieuwsitem van RTV Rijnmond:

---------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >