nieuws

Facultatieve
Sponsors

Feestelijke gift Rebel’s begrafenisonderneming aan de Regenboogboom

11 april 2016

Op vrijdag 15 april maakt Rebel’s begrafenisonderneming, als afsluitende activiteit op haar 200-jarig jubileum, het bedrag bekend dat is bijeen gebracht ten behoeve van Stichting de Regenboogboom. Dan wordt de cheque officieel overhandigd aan de oprichters van de stichting.

Gedurende het afgelopen jaar heeft Rebel's begrafenisonderneming voor elke uitgevoerde uitvaart, 200 euro gereserveerd die ten goede komt aan het doel. U bent van harte welkom bij deze feestelijke overhandiging in restaurant De Haven van Huizen, van 16.00 tot 18.00 uur.

In 2015 bestond Rebel’s begrafenisonderneming 200 jaar, om dit heugelijke feit te vieren is er een actie opgezet voor het goede doel. Hierbij werd een ieder uitgenodigd een goed doel te nomineren waarvan gevonden werd dat deze wel een extra steuntje kon gebruiken. Na een voorselectie is gestemd op drie potentiële goede doelen. Winnaar van die stemming werd de Regenboogboom, welke zich inzet om kinderen en ouders te ondersteunen, die om wat voor reden dan ook opeens de controle over hun leven verliezen.

We zien u graag op vrijdag 15 april vanaf 16:00 uur in restaurant De Haven van Huizen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >