nieuws

Facultatieve
Sponsors

Feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het gereedkomen masterplan Rhijnhof

3 oktober 2021


Wanneer: vrijdag 8 oktober a.s.
Tijd: 15.00 uur
Ontvangst: ECC-complex aan de Haagse Schouwweg 10 (ingang Holiday Inn Hotel

Meer dan twintig jaar is er door veel mensen aan de uitvoering van het masterplan Rhijnhof, dierbare plek in het groen gewerkt. Eind 2020 kwam het plan voor de uitbreiding en herstructurering van de begraafplaats gereed met de aanleg van een spectaculaire nieuwe brug en het herstel van de Oude Laan.

De Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof is er trots op hoe mooi de begraafplaats is geworden en wil dit graag delen met alle bij het project betrokkenen tijdens de feestelijke bijeenkomst op 8 oktober.

Tussen 15.00 -15.30 uur is er de ontvangst in het ECC-complex. Om 15.45 uur start een wandeling op Rhijnhof langs een aantal hoogtepunten van het masterplan. Als slotstuk zal de nieuwe brug worden ingewijd en een nieuwe naam krijgen. Terug in het ECC zal een publicatie over het masterplan worden aangeboden aan Ashley North, wethouder duurzaamheid, mobiliteit & beheer openbare ruimte.

Coronatoegangsbewijs

Voor toegang tot het ECC-complex is een coronatoegangsbewijs nodig. Bij de entree wordt de QR code gescand op uw CoronaCheck-app of op een papieren uitdraai. Voor de wandeling op Rhijnhof is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Leiden op www.uitvaart-leiden.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >