nieuws

Facultatieve
Sponsors

FC Groningen gaat samenwerking aan met Algemeen Belang

8 november 2016


Een supporter van FC Groningen ben je voor het leven. En ook voor de supporter komt de dag dat het laatste fluitsignaal klinkt. Hoe mooi is het als je daarna je eigen uitvaart in het teken van deze prachtige club uit kunt laten voeren. FC Groningen is er voor de supporters in goede en ook in slechte tijden. Vandaag en morgen wordt op de Promotiedagen in Martiniplaza gepresenteerd: FC Groningen Uitvaart – “Na het laatste fluitsignaal”.

In samenwerking met de Trots van het Noorden FC Groningen heeft Algemeen Belang de FC Groningen uitvaart vormgegeven. Robbert Klaver van FC Groningen is trots op deze manier iets te kunnen betekenen voor de supporters. "Op verzoek en in overleg met de nabestaanden kunnen we op diverse manieren inspelen op de wijze waarop onze FC onderdeel heeft uitgemaakt van het leven van de overleden FC-supporter. In het verleden hebben we dit al een aantal keer kunnen en mogen faciliteren, maar met Algemeen Belang hebben we hier nu een gerenommeerde partner voor."

De FC Groningen uitvaart kan helemaal op maat samengesteld worden: een kist in de clubkleuren, een rouwkaart in het groen - wit, een bloemstuk met het logo van de club en een rouwauto helemaal in stijl. En vooral het gebruik van de ruimten in het stadion. Het is geweldig als je voor de laatste keer in het stadion bent om daar een bijeenkomst te houden. Achter de kist een prachtig uitzicht op het veld en de dierbaren kunnen nog een laatste keer een pilsje op de overledene drinken bij de bar. Echt een Groen-witte uitvaart!


Algemeen Belang is sinds 1933 een begrip in Stad en Ommeland. Als uitvaartverzorger en –verzekeraar actief als klantgerichte dienstverlener. Algemeen Belang maakt deel uit van de DELA organisatie en bereidt een bedrijfsverplaatsing voor, die in 2018 moet zijn afgerond. Dan zal de organisatie bij het Westpark, aan de Hoendiepszijde, de meest duurzame uitvaartfaciliteit van ons land betrekken.

Promotiedagen Noord Nederland 2016 vinden plaats in Martiniplaza op 8 en 9 november 2016, beide dagen open van 12.00 tot 22.00 uur.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >