nieuws

Facultatieve
Sponsors

Farid Azarkan treedt toe tot het hoofdbestuur van Yarden Vereniging

24 november 2014


Farid Azarkan treedt met ingang van 1 januari 2015 aan als hoofdbestuurslid van Yarden Vereniging. Azarkan heeft ruim 15 jaar integrale managementervaring binnen zowel de rijksoverheid als het bedrijfsleven. Hij heeft talrijke leidinggevende functies vervuld en beschikt over een omvangrijk netwerk in de politiek, het bedrijfsleven, onderwijs en de media. Ook is Azarkan een vooraanstaand lid van de Marokkaanse gemeenschap en lid van verschillende multiculturele netwerken.

Met deze benoeming geeft Yarden Vereniging invulling aan het streven haar Vereniging een goede afspiegeling te laten zijn van de samenleving. “Onze strategie richt zich ook steeds meer op het aanbieden van multiculturele uitvaarten. Farid Azarkan heeft bovendien veel ervaring met organisatieontwikkeling en sturing van organisaties met een veranderopgave in een politieke en bestuurlijke context. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat hij een belangrijke rol zal spelen bij het realiseren van onze doelstellingen”, zegt Derck van der Vegte, Voorzitter van Yarden Vereniging.

Farid Azarkan (43) heeft veel leidinggevende functies vervuld, zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven. Aan het begin van zijn loopbaan was hij werkzaam bij organisaties in de vastgoedsector. Na 2007 vervulde Azarkan verschillende functies bij de rijksoverheid, onder meer bij het Ministerie van Onderwijs en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, waar hij op dit moment plaatsvervangend directeur Transacties en Ontwikkeling van de Rijksgebouwendienst is. Ook vervult Azarkan talrijke bestuurlijke functies. Zo is hij lid van de Raad van Toezicht van onderwijsorganisatie BOOR Rotterdam en van NIADEC, een fusie van het Nederlandse Architectuurinstituut, Premsela en het Virtueel Platform. Daarnaast was Azarkan tussen 2008 en 2012 bestuursvoorzitter en woordvoerder van het landelijke Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN).

Over Yarden

Yarden doet méér dan alleen het verzekeren en verzorgen van uitvaarten. Vanuit Yarden Vereniging biedt Yarden ook een breed scala aan activiteiten, variërend van voorlichtingsbijeenkomsten, thema-avonden (lezingen) tot theater- en filmvoorstellingen. Met deze activiteiten, georganiseerd door 150 vrijwilligers in het land, wil Yarden bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >