nieuws

Facultatieve
Sponsors

Facultatieve Verzekeringen sponsort Parade-voorstelling ‘ZIN IN JOU’

30 juni 2008


De Parade - een rondreizend festival met theater, muziek dans, film en beeldende kunst – vindt ook dit jaar plaats in de vier grote steden. Facultatieve Verzekeringen – een van de toonaangevende uitvaartverzekeraars in Nederland - sponsort een van de voorstellingen. De voorstelling ‘ZIN IN JOU’ – waarin onder andere Rixt Leddy speelt, bekend als Dian van Goede Tijden Slechte Tijden – gaat over de dromen en verlangens van een groep desolate dertigers. In 35 minuten wordt het publiek meegenomen in een ‘achtbaan’ van liedjes, hartenkreten en fantasieën. Zo is het de droom van Rixt Leddy om haar eigen uitvaart te regisseren. Maar helaas komen ook haar dromen niet allemaal uit…

www.natuurlijkwordik88.nl
René Jansen, adjunct-directeur van Facultatieve Verzekeringen: “De voorstelling gaat over mensen die volop in het leven staan. Mensen die genieten, dromen hebben, maar ook wel eens voor moeilijke keuzes komen te staan. Deze mensen voelen zich goed bij Facultatieve Verzekeringen. Met deze gedachte hebben wij ook een nieuwe website gelanceerd: www.natuurlijkwordik88.nl. Binnen enkele minuten kan een passende uitvaartverzekering worden gesloten. Heel snel en heel eenvoudig. En daarna weer lekker doorgaan met het leven.”

De eerste ‘ZIN IN JOU’ is op 2 juli te zien in het Westbroekpark te Den Haag.

'de Facultatieve Groep'
Als onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ heeft Facultatieve Verzekeringen een zeer ruime ervaring binnen de uitvaartbranche. De kernactiviteiten van 'de Facultatieve Groep' (sinds 1874) zijn dienstverlening en techniek. Met werkmaatschappijen over de gehele wereld is de Groep actief op een groot aantal terreinen; van automatisering tot internationaal rouwtransport, van verzekeringen tot thanatopraxie en van communicatie tot het leveren van benodigdheden voor de uitvaartbranche, ziekenhuizen en overheidsinstanties. Op het gebied van verbrandings en milieutechniek is 'de Facultatieve Groep' wereldmarktleider. Sinds 1913 exploiteert de Groep diverse crematoria en begraafplaatsen. Het motto van de Groep is ‘Eenheid in verscheidenheid’; bij alles wordt uitgegaan van één kwaliteit: de hoogste.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE