nieuws

Facultatieve
Sponsors

Facultatieve Groep nieuwe sponsor Uitvaart.nl en Uitvaartbranche.nl

24 oktober 2005


De Facultatieve Groep te Den Haag heeft woensdag 19 oktober een sponsorcontract getekend met Uitvaart.Com Inhoud van het sponsorcontract is dat alle dochtermaatschappijen van de Facultatieve Groep te vinden zijn in de adressengidsen van Uitvaart.nl of Uitvaartbranche.nl. Het is voor het eerst dat de bedrijven van de Facultatieve vindbaar zijn op beide websites. Beide partijen hebben de intentie uitgesproken meer en beter samen te werken.

Met de Facultatieve haalt Uitvaart.Com niet alleen een sterke en gerenommeerde partij uit de uitvaartbranche binnen maar ook een monument van uitvaarthistorie. De basis voor het ontstaan van 'de Facultatieve Groep' werd gelegd in 1874 met de oprichting van de huidige Koninklijke Vereniging voor Facultatieve Crematie. Sindsdien heeft de Groep een groot aantal initiatieven ontplooid, waarvan een aantal beslist vernieuwend. Dit heeft ertoe geleid dat zij vandaag actief zijn op diverse terreinen in een mondiale markt. Door middel van zelfstandige werkmaatschappijen levert de Groep - aan zowel bedrijven als eindgebruikers - hoogwaardige producten en diensten op het gebied van automatisering, communicatie, crematie en begraven, milieubeheer en verbrandingstechniek en verzekeringen.

Bestuursvoorzitter Henry Keizer: De websites van Uitvaart.Com zijn niet meer weg te denken. Zowel voor het algemene publiek als voor de collega's binnen de branche vervullen ze een belangrijke rol. Ik kijk zelf ook regelmatig op Uitvaartbranche.nl en de site ontwikkelt zich steeds meer als een echte "webcommunity". Informatief, nuttig en ook nog leuk: daar leveren wij graag een bijdrage aan.

Representatief
Met de opname van de dochterbedrijven van de Facultatieve Groep wordt de adressengids van Uitvaart.nl en Uitvaartbranche.nl een steeds completere afspiegeling van de branche. Dat is een belangrijke bijdrage aan de missie van Uitvaart.nl. Van Schaik: "Met Uitvaart.nl tracht ik consumenten zo breed, volledig en compleet mogelijk voor te lichten over de keuzes die men heeft bij het inrichten van de laatste levensfase. Het is dan belangrijk dat aansprekende partijen als Begraafplaats en Crematorium Westerveld en Crematorium Dieren, de eerste crematoria van Nederland, ook vindbaar zijn op de site." Ook de sponsoring van Uitvaartbranche.nl is belangrijk. Van Schaik: "Naast bekende crematoria als Westerveld en Dieren en uitvaartverzekeraar Facultatieve Verzekeringen is de Facultatieve Groep natuurlijk ook een belangrijke speler in de business-to-business markt met klinkende namen als Facultatieve Technologies, Uitvaart Media, de uitgever van vakblad Uitvaart en automatiseerder Trobit. Het is goed voor een site als Uitvaartbranche.nl wanneer dergelijke bekende merken zichtbaar aanwezig zijn op een business-to-business site.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >