nieuws

Facultatieve
Sponsors

Erik Verweij Thanatopraxie uit Deventer lastiggevallen na uitzending Undercover

14 oktober 2019

Tijdens de uitzending van Undercover in Nederland, over de misstanden bij een uitvaartbedrijf uit Voorburg werd de eigenaar steeds Erik V. genoemd. Dat blijkt nu een vervelend staartje te krijgen omdat sommige mensen denken dat het gaat om Erik Verweij van Verweij thanatopraxie uit Deventer. Maar Erik Verweij heeft helemaal niets te maken met Erik V. uit Voorburg.

Vanmorgen pakte Linda Verweij de telefoon aan en kreeg direct de volle laag. Iemand die met een onbekend nummer belde beledigde haar en haar man telefonisch. Linda kreeg niet eens de kans om uit te leggen dat zij helemaal niets te maken hebben met de uitvaartondernemer uit Voorburg die zondagavond werd ontmaskerd in de uitzending van Alberto Stegeman. Kennelijk heeft iemand gezocht op de naam Erik V. en kwam zo uit bij Erik Verweij. Erik Verweij uit Deventer heeft geeneens een uitvaartbedrijf. Hij verzorgt alleen thanatopraxie.

Vandaar deze oproep aan eenieder om onmiddellijk te stoppen met het onnodig beschuldigen van de volkomen onschuldige Erik Verweij uit Deventer. Als je op sociale media berichten voorbij ziet komen waarin Erik Verweij wordt gerelateerd aan de mistanden in Voorburg, maak de afzender dan duidelijk dat er sprake is van een heel vervelend misverstand.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >