nieuws

Facultatieve
Sponsors

Emotionele oproep aan premier: sta erehagen overal toe

6 mei 2020

Uitvaartonderneemster Simone Beijer uit Renswoude heeft op Facebook een emotionele oproep gedaan aan premier Rutte. Beijer vraag de premier om eenduidige regels voor erehagen bij uitvaarten.

Van het RIVM mogen er erehagen worden gevormd als iedereen maar op anderhalve meter uit elkaar staat. Maar sommige gemeentes hebben erehagen verboden. De oproep van Beijer wordt door veel mensen gedeeld. Beijer schrijft op Facebook; ‘Als uitvaartondernemer doet het mij verschrikkelijk pijn dat dit in de ene gemeente wordt toegestaan en ergens anders niet’.

Belangrijk in coronatijd

Een erehaag is momenteel een heel belangrijk onderdeel bij veel uitvaarten. Omdat er maar dertig mensen bij de uitvaart aanwezig mogen zijn kunnen mensen dankzij een erehaag toch een beetje afscheid nemen. Daarnaast ondersteunen ze de nabestaanden door hun aanwezigheid. Landelijke regels met bijvoorbeeld voorschriften over hoeveel mensen er mogen deelnemen aan een erehaag en hoe deze georganiseerd moeten worden zou uitkomst kunnen bieden.

Reageer op dit artikel

Reacties:


6 augustus 2020 om 20:59

Theo

Hallo
Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks forex en binair voor investeerders verdienen, vertellen u graag meer over ons investeringsplatform waar u slechts $ 200 kunt investeren en wekelijks $ 2000 kunt verdienen. Veel mensen hebben al eerder van dit investeringsaanbod geprofiteerd. en tijdens dit convid-19-virus, als u financiële moeilijkheden doormaakt als gevolg van dit coronavirus en u heeft hulp nodig bij het betalen van rekeningen, kiest u gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begint u wekelijks winst te maken

$ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
$ 1000 om in 7 dagen $ 10000 te verdienen
$ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

Neem nu contact op via WhatsApp om uw investering te starten: (12166263236)
e-mail: carlose78910@gmail.com


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE