nieuws

Facultatieve
Sponsors

Els Alessie nieuwe uitvaartondernemer in de regio Tilburg

4 februari 2015


Sinds 1 februari 2015 kent de uitvaartzorg in de regio Tilburg (Reeshof) en omgeving een nieuw gezicht: Els Alessie start op die datum als uitvaartondernemer onder de naam Monuta Els Alessie.

Els Alessie (54) werkt al bijna twintig jaar in de uitvaartbranche en heeft haar sporen dus ruimschoots verdiend. Voordat zij in de uitvaartbranche begon, was zij werkzaam als secretaresse. Met de komst van haar kinderen legde zij haar focus op het moederschap. Maar na een aantal jaar begon het te kriebelen. Els: “Toen mijn drie dochters groter werden wilde ik weer gaan werken. De uitvaartbranche trok mij aan, omdat ik me altijd heel betrokken voel bij mensen. Ik kreeg de kans om parttime als uitvaartleidster te gaan werken, waarbij ik families tijdens de uitvaart begeleidde. Maar ik wilde meer, ik wilde van begin tot eind betrokken zijn bij de uitvaart. Families ondersteunen vanaf het eerste moment en ze in het hele proces rondom de uitvaart begeleiden. Ik ben daarom een opleiding uitvaartzorg gaan volgen, die ik cum laude heb afgerond.

Dat ik nu de kans krijg om mijn eigen uitvaartonderneming te starten, onder de paraplu van Monuta, is fantastisch. Bovendien is het in mijn eigen regio. Ik ben geboren in Tilburg en heb tot aan mijn huwelijk in 1981 daar gewoond. Wij zijn toen verhuisd naar Berkel-Enschot, wat onderdeel is van de gemeente Tilburg en waar we nog steeds wonen. Hier ben ik thuis, ik ken de mensen, de cultuur. Daardoor kan ik op een heel persoonlijk manier mensen bijstaan en ondersteunen in misschien wel de meest moeilijke periode in hun leven.

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, merk je dat de wereld door draait en jij stilstaat. Althans: je wilt stilstaan. Het afscheid van een dierbare is het aller moeilijkste wat er is.
Ik neem de zorg voor het regelen van de uitvaart uit handen zodat de familie zich bezig kan houden met het afscheid zelf. Ik wil een luisterend oor zijn voor de familie, vóór, tijdens en na de uitvaart. Samen geven we vorm aan de uitvaartdienst, geheel eigentijds, zoals de nabestaanden het voor ogen hebben. Uiteindelijk kunnen zij dan tevreden terugkijken op het afscheid en er een goede herinnering aan overhouden.”

Monuta Els Alessie is gevestigd in Tilburg aan de Mariekerkestraat 29.
Kijk voor meer informatie op www.monuta-elsalessie.nl of neem contact op via ealessie@monuta.nl

Voor het melden van een overlijden kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met Monuta Els Alessie op telefoonnummer 013 - 850 39 52, ook als u niet of elders verzekerd bent. Els Alessie verzorgt uitvaarten in Tilburg (Reeshof), Dongen, Hulten, Rijen, Bavel, Molenschot, Ulvenhout, Galder, Strijbeek, Chaam, Teteringen en op verzoek ook daarbuiten.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >