nieuws

Facultatieve
Sponsors

Elga de Brave nieuwe franchisenemer voor Yarden in Nijkerk-Harderwijk

2 juli 2015


Na 17 jaar als adviseur P&O bij een grote verzekeraar maakt Elga de Brave vanaf begin volgend jaar 2016 de overstap naar het uitvaartvak. Onder de naam Yarden & de Brave zal Elga vanaf 14 januari 2016 in de regio Putten Ermelo Harderwijk als franchisenemer aan de slag gaan.

Zoals bij veel Yarden franchisenemers was een persoonlijke ervaring tijdens een uitvaart voor Elga de aanleiding om eens na te denken over haar verdere loopbaan. “Eind november 2013 overleed mijn oma op 101-jarige leeftijd. Ik had een hele mooie band met haar. Haar overlijden heeft me ertoe gezet om een droom te gaan realiseren. Een droom die ik al langere tijd had: uitvaartbegeleider worden.”

Gids in moeilijke tijd
Een overlijden is enorm ingrijpend. Voor de nabestaanden staat de wereld dan op zijn kop. Ondanks je verdriet moet er heel veel geregeld worden. Daar begeleid ik hen graag bij. Zo zorg ik voor houvast. Ik gids ze als het ware door deze moeilijke dagen. Naast het regelen van de uitvaart help ik de familie bij het creeren van een mooie, passende uitvaartplechtigheid.”

Goed luisteren
Elga ziet veel overeenkomsten tussen haar werk als P&O adviseur en uitvaartbegeleider. “In beide functies moet je heel goed kunnen luisteren. En dan met name wat tussen de regels door gezegd wordt. Door die informatie goed op te slaan en te gebruiken bij het vormgeven van de uitvaart, denk ik, dat ik nabestaanden goed kan bijstaan. Dat zijn vaak de kleine dingen en juist die details zorgen ervoor dat een afscheid een goed afscheid wordt. Mijn doel is om een hele goede uitvaartbegeleider te worden en een prachtig bedrijf op te zetten."

Regio Nijkerk-Harderwijk
Ben Buitelaar is verheugd over de komst van Elga. “We hebben best lang gezocht naar de perfecte kandidaat voor deze regio. Na het eerste gesprek met Elga was het voor ons al duidelijk. Zij is voor ons de juiste persoon op de juiste plek.”

Over Yarden
Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.

Yarden is één van de drie grootste uitvaartorganisaties van ons land. De vereniging telt bijna één miljoen leden en heeft geen winstoogmerk. Met 41 uitvaartcentra, 23 crematoria, 27 franchisenemers Uitvaartzorg en 7 begraafplaatsen in heel Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >