nieuws

Facultatieve
Sponsors

EIGEN BALIE YARDEN BEGRAAFPLAATS OUD-RIJSWIJK

14 juni 2006

Per maandag 26 juni 2006 heeft Yarden Begraafplaats Oud-Rijswijk, Sir Winston Churchilllaan 233 in Rijswijk ZH, een eigen balie voor bezoekers, rechthebbenden en uitvaartondernemers. De balie - gevestigd in het woonhuis bij de ingang - is geopend op maandag van 11.00 tot 16.00 uur en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur. De begraafplaats wordt momenteel in kaart gebracht, zodat informatie over alle graven eenvoudig te vinden zal zijn. In dit kader wordt gezocht naar nabestaanden en belangstellenden van graven die zijn vervallen en opgeknapt moeten worden.

Verder wordt informatie gegeven over het uitgeven van nieuwe familiegraven en algemene graven en kan men er terecht voor het maken van afspraken en vragen. Rechthebbenden en belangstellenden kunnen hier terecht voor het opgeven van een zoekactie naar een graf. Oud-Rijswijk biedt nu ook de mogelijkheid om grotere grafmonumenten te plaatsen dan in het reglement staat.
In samenwerking met de Historische Vereniging Rijswijk wordt onderzocht welke historische graven moeten worden behouden. Het toegangshek, de aula en het historische deel van de begraafplaats van de Nederlandse tuinarchitect Leonard Springer hebben reeds een monumentenstatus. De aula en koffiekamer op de begraafplaats ondergaan een renovatie.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >