nieuws

Facultatieve
Sponsors

Eerste nieuwe franchisenemers in 2008

4 januari 2008


Dennis Bakker en Martin van der Blom zijn op 1 januari van start gegaan als nieuwe franchisenemers van Monuta Uitvaartzorg en –verzekeringen. Zij gaan werken in Zaanstreek, Purmerend en omgeving. Met deze 21ste vestiging verstevigt Monuta haar positie in Noord Holland.

Franchisemanager Jeanet Barink is erg tevreden over de aanstelling van deze franchisenemers. “Dennis en Martin hebben allebei al jaren ervaring als uitvaartverzorger. De mogelijkheid om onder de naam van Monuta een eigen uitvaartonderneming te starten is voor hen een unieke kans. En voor ons is het een kans om onze positie in Noord Holland te verstevigen.”

Monuta Franchise BV is een zelfstandige dochter van Monuta Uitvaartzorg. De franchiseondernemingen leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de organisatie. In 2004 is Monuta volwaardig lid geworden van de Nederlandse Franchise Vereniging. Deze vereniging behartigt de belangen van franchisegever en –nemers met als doel het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising.

--------------------------

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >