nieuws

Facultatieve
Sponsors

Eerste Nederlandse Huisdieren Uitvaartbeurs

4 september 2014

Het afscheid van een (huis)dier is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Op de 1e Nederlandse Huisdieren Uitvaartbeurs “Memories Forever” op 2 november 2014 te Zaltbommel kunnen bezoekers zich informeren over alle zaken die komen kijken bij het overlijden van ons geliefde huisgenootje.

Op de Memories Forever Huisdieren Uitvaartbeurs is een grote variëteit aan standhouders aanwezig. Denkt u hierbij aan dierencrematoria, natuurdierenbegraafplaats, rouwbegeleiding, dierentolken, uitvaartzangeres Nadita Alferink, urnen, assieraden enz.

Kinder- en stiltehoek
Voor kinderen kan het overlijden van een dier een grote klap zijn, in de kinderhoek kunnen kinderen onder begeleiding van professionele coach Ineke Vliem hierover praten en een tekening maken van hun huisdier.

Locatie – datum – tijd
De beurs vindt plaats op 2 november 2014 van 10:00 tot 17:00u in het Dogcenter te Zaltbommel. De toegang bedraagt 2 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

Website
Op de site www.memories-forever-beurs.com kunt u alle informatie nog eens teruglezen. U kunt ons per email bereiken op info@greyt-art.com
.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >