nieuws

Facultatieve
Sponsors

Eerste keer wereldlichtjesdag in Zaltbommel

4 december 2012

Wereldlichtjesdag wordt dit jaar voor het eerst ook in Zaltbommel georganiseerd in de Grote of Sint MaartensKerk. De organisatie is in handen van Wilma van Steenbergen van Arkadya Uitvaartzorg (www.arkadya.nl) en ritueelbegeleidster Esther van Duijnhoven van Ode aan je Leven & Odelief! (www.odeaanjeleven.nl).

Keramist Michel Kuipers, zangeres Miep Hofmans en organist Ton Nagel verlenen hun medewerking. De kerk is op zondag 9 december open vanaf 18.30 uur. Om 18.50 uur begint de bijeenkomst. We bieden een fijne plek van samen zijn, van samen dragen en beleven rond het verdriet en de liefde die we samen delen. Iedereen mag het door hem of haar aangestoken kaarsje zelf een plekje geven op de handjes in het Wolkenlicht van Michel Kuipers. We noemen de kinderen bij name*), waarna Miep Hofmans en Ton Nagel het lied Precious Child live voor ons zullen zingen en spelen.

Met ruimte voor stilte, gedichten en mooie muziek hopen wij veel voor de mensen in de stad Zaltbommel, de Bommelerwaard, de Betuwe en het Land van Maas en Waal te kunnen betekenen. De bijeenkomst duurt tot ca. half acht. Daarna bestaat de mogelijkheid om een kop koffie, thee of chocolademelk te drinken. Iedereen die zich betrokken voelt is van harte welkom, ook kinderen.

Kaarsen
We hebben 400 kaarsjes gesponsord gekregen en deze mogen allemaal gebruikt worden. Wie graag een eigen kaarsje mee wil nemen mag dat uiteraard van harte doen!

*) Namen noemen
Wie het fijn vindt dat zijn of haar kind(je) in de ceremonie bij name wordt genoemd mag ons die vooraf mailen via esther@odelief.nl of voorafgaande aan de dienst vertellen. Natuurlijk, ook 'baby De Wit' of 'Lieve vlinder' zijn goede namen!

Aanmelden
Voor de organisatie is het natuurlijk fijn wanneer wij vooraf een inschatting kunnen maken van het aantal bezoekers. U kunt daartoe een mail sturen naar esther@odelief.nl of info@arkadya.nl. Aanmelden betekent geen verplichting om te komen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >