Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Eerste Hulp bij Digitaal Overlijden

donderdag 20 juni 2024

In de nieuwste PC-Active, editie juni/juli 2024 dat nu in de winkel ligt, een uitgebreid artikel over de digitale nalatenschap.

Voor dit grootste HCC computermagazine van Nederland en België deelt Digital Life Legacy (onderdeel van ZDG), 18 tips en een verwijzing naar checklists en apps die je bij leven al kunt gebruiken:

https://digitallifelegacy.nl/eerste-hulp-bij-digitaal-overlijden-ehdo/

Want wist je dat zo'n 70% van de Nederlanders nog nooit over zijn of haar digitale nalatenschap heeft nagedacht? Om die reden is de Alliantie Digitaal Samenleven een campagne gestart onder de naam 'Oneindig Online' waar je dit jaar nog veel meer van gaat horen!

En daarbij zijn door de alliantie niet de minste partijen gevraagd om daar over mee te denken zoals de Koninklijke Notariële Beroepsvereniging (KNB), PC Uitvaart, Vereniging Directeuren Publieksdiensten, Coöperatie DELA, SIDN, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, VodaFone Ziggo, Nationale Ombudsman, NLdigital, Interpolis maar ook (na)zorg – en nalatenschap experts. Allemaal met als doel de bewustwording te vergroten en praktische ondersteuning te bieden.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder