Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Een warm, waardig en waardevol afscheid in Apeldoorn

donderdag 2 februari 2015

Uitvaartverzorging & Afscheidshuis De Oversteek wil op een persoonlijke en betrokken manier helpen bij de verzorging van een uitvaart. Door jarenlange ervaring weten alle medewerkers wat tot de mogelijkheden behoort om betrokkenen van dienst te zijn. Zij weten als geen ander dat een afscheid zo persoonlijk en warm mogelijk geregeld moet worden. Inlevingsvermogen, betrokkenheid en dienstbaarheid zijn daarbij de sleutelwoorden, om een steun en toeverlaat voor nabestaanden te kunnen zijn.

“Het afscheidshuis biedt ruimte aan mensen die niet thuis opgebaard kunnen of willen worden”, legt Arthur Brinkman uit en vervolgt: “Nabestaanden hebben een eigen woonkamer en afscheidsruimte tot hun beschikking. Door middel van een eigen sleutel heeft men 24 uur toegang.” Het afscheidshuis is gevestigd in een voormalige kosterwoning en biedt veel privacy door aparte eigen ingangen. Gebruik van koffie, thee en frisdrank is niet aan extra kosten verbonden. Het naastgelegen multifunctionele gebouw ‘De Drie Ranken’ met interne doorgang biedt veel mogelijkheden. Groepen van 450 mensen vormen geen enkel probleem. Met respect voor alle levensovertuigingen kunnen hier zowel kerkelijke als niet-kerkelijke uitvaarten worden verzorgd.

Vrije keuze van de uitvaartonderneming
De dienstverlening van De Oversteek bestaat uit een brede waaier van persoonlijke service met respect voor de overledene en zijn of haar nabestaanden. Dat men de uitvaart moet laten verzorgen door degene waarbij de uitvaartverzekering is afgesloten, is een misverstand. Wanneer de verzekeraar in geld uitkeert (kapitaalpolis), is men er vrij in een uitvaartonderneming te kiezen. Is er sprake van een pakketpolis, waarbij uitgekeerd wordt in goederen, dan hoeft de keuze van een andere uitvaartonderneming niet automatisch financiële consequenties te hebben. De Oversteek kan daaromtrent helderheid verschaffen. De medewerkers van De Oversteek hebben een grote luisterbereidheid en kunnen tijdens een huisbezoek alle wensen in kaart brengen ten einde een correct en reëel begrotingsvoorstel te doen.

Scherpe tarieven zonder concessies aan kwaliteit
De Oversteek is erop bedacht kosten zo laag mogelijk te houden door zaken te doen met kleinere bedrijven in de directe omgeving. Ook met mensen die niet meer deelnemen aan het arbeidsproces wil men graag rekening houden. Er wordt bijvoorbeeld samen gewerkt met de bakkerij van ’s Heeren Loo, waar mensen met een verstandelijke beperking dagelijks vers gebak, krentenwegge of broodjes kunnen verzorgen. Zelfs kaarsen, door iemand vervaardigd uit gebruikte kaarsen en kaarsvet geven een zinvolle dagbesteding. Tevens kan men kiezen uit een unieke collectie rouwkaarten. Dat kan met gebruik van een eigen foto of een keuze uit de eigen collectie van De Oversteek, waarbij fotografen herkenbare foto’s van de omgeving hebben gemaakt, die tot een rouwkaart verwerkt zijn. Men kan rekenen op een volledig pakket in uiterste discretie en met het oog voor stijl en detail. In samenspel met de familie komt men altijd tot iets moois. Het is van groot belang dat degenen die net afscheid van een dierbare hebben genomen, met een tevreden gevoel huiswaarts keren.

Kom voor informatie over het Afscheidshuis, verzekeringen of andere zaken omtrent een uitvaart naar de Eglantierlaan 202 in Apeldoorn voor de open dag die gehouden wordt op zaterdag 28 februari van 10.30 tot 14.30 uur. U bent van harte welkom!

Kijk voor uitgebreide informatie over het onderwerp uitvaart in Apeldoorn op www.uitvaartverzorging-apeldoorn.nl

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder
*/