nieuws

Facultatieve
Sponsors

Een ster, hart of vlinder op maat

Prematuur.nl levert kindermandjes voor overleden kindjes

12 februari 2010

Apeldoorn, februari 2010

Prematuur.nl maakt kleding en kindermandjes op maat, om kindjes die tijdens of na de zwangerschap zijn overleden, een waardig en liefdevol afscheid te kunnen bieden. Ook helpt het ouders om in deze moeilijke periode op een mooie manier afscheid te nemen van hun kindje. Sinds kort heeft het bedrijf het assortiment uitgebreid met lieve mandjes in de vorm van een ster, hart of vlinder.

De mandjes, voor kindjes onder de 24 weken, zijn eigen ontwerp gemaakt. Zowel bij de vlinder als het hartje geldt dat in iedere vleugel kan een kindje liggen (bij een overleden tweeling), of een kindje met een knuffeltje (als één van de tweeling overlijdt). Het hart en de vlinder zijn gemaakt van waterhyacint, de ster is van zeegras vervaardigd. Alle mandjes zijn per direct leverbaar in verschillende kleuren; zowel voor jongens als meisjes. In principe is alles bespreekbaar en qua bekleding is veel mogelijk.

Liefdevol
De onderneemsters Anita den Besten en Cordula Huisman merken dat aan de producten een grote behoefte is. Veel meer dan vroeger krijgen de ouders nu de gelegenheid om afscheid te nemen van hun kindje. Nu kunnen ze hun kindje aankleden in passende kleding en het liefdevol in een mandje of kistje leggen. Voor baby’s die al tijdens de zwangerschap sterven, zijn bijvoorbeeld speciale badstoffen mandjes, waarin de ouders hun baby nog bij zich kunnen houden. De kleding en rompertjes zijn er al voor kindjes vanaf ongeveer 24 weken zwangerschap. Alle kleding is voorzien van klittenband om het aantrekken te vergemakkelijken. De kleding en de mandjes kunnen besteld worden via de websites, waarna ze snel worden geleverd (in principe binnen 24 uur). Ook is een bezoek aan het atelier in Apeldoorn mogelijk. Kijk voor een recent interview met deze dames op www.kindermandjes.nl, bij in de pers, gemaakt door RegioZ.nl

International Funeral Awards
Prematuur.nl maakt trendy producten op maat. Op de websites Prematuur.nl en Kindermandjes.nl is de uitgebreide collectie te zien. Het bedrijf kiest zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen met een zachte uitstraling, maar wel dusdanig dat het een trendy uitstraling heeft. Het bedrijf heeft in 2006 de een prijs van de International Funeral Awards in de categorie Particuliere toeleveranciers aan de uitvaartsector gekregen, als eerste op het gebied van baby,- en kinderuitvaart producten.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >