nieuws

Facultatieve
Sponsors

Een "PuurPersoonlijk" verhaal

5 juli 2023


Uitvaartbegeleiding Wies Sanders gaat verder onder de naam PuurPersoonlijk Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding Wies Sanders kondigt met trots aan dat het bedrijf na dertien jaar voortzet onder de nieuwe naam PuurPersoonlijk Uitvaartbegeleiding. Deze verandering komt voort uit een periode van persoonlijk verlies en toewijding aan het bieden van ondersteuning aan families in tijden van afscheid.

Sinds de oprichting van 'Wies Sanders uitvaartbegeleiding Puur Persoonlijk' in februari dertien jaar geleden, heeft Wies Sanders zich met hart en ziel ingezet om talloze families te begeleiden en te helpen bij het organiseren van het afscheid van hun dierbaren. Gedurende de laatste vijf jaar heeft haar grote liefde Jaap een onschatbare rol gespeeld in het bedrijf. Samen met collega's Angelien en Ingrid heeft het team een prachtig bedrijf opgebouwd dat bekend staat om zijn persoonlijke aanpak.

Jaap vervulde verschillende taken binnen het bedrijf, zoals het bezorgen van rouwkaarten en het verzorgen van technische aspecten bij alternatieve afscheidsceremonies. Bovendien zorgde hij voor het decoreren van locaties met kandelaars, bloementafeltjes, vloerkleden en andere benodigdheden om een sfeervolle omgeving te creëren.

In december van vorig jaar overleed Jaap plotseling, wat zowel op persoonlijk als zakelijk vlak een enorme leegte achterliet. Dankzij de onvermoeibare inzet van Angelien en Ingrid kreeg Wies de tijd om zichzelf weer bij elkaar te rapen. Gezamenlijk zorgden zij ervoor dat geen enkele familie die hun hulp nodig had, tevergeefs aanklopte.

Echter, na een half jaar is het duidelijk dat Wies te veel van haar werk en de ontmoetingen met 'haar' families houdt om de handdoek in de ring te gooien. Dit zou Jaap nooit gewild hebben. Ze voelt zich verplicht om met positieve energie en optimisme door te gaan, als eerbetoon aan hem.

Met dit in gedachten zetten Wies Sanders en Angelien Wiggers gezamenlijk de schouders eronder en gaan ze verder met de onderneming. Om de verandering te weerspiegelen en de samenwerking te benadrukken, zal het bedrijf vanaf nu opereren onder de naam PuurPersoonlijk Uitvaartbegeleiding door Wies Sanders en Angelien Wiggers. Ingrid Genger zal het team blijven ondersteunen als freelancer.

De contactgegevens blijven ongewijzigd, inclusief het telefoonnummer 0622163953. Wies en Angelien kijken ernaar uit om nu en in de toekomst vele families te mogen helpen bij het creëren van een persoonlijk en gedenkwaardig afscheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >