nieuws

Facultatieve
Sponsors

Een kostbaar afscheid hoeft niet onbetaalbaar te zijn

21 oktober 2014


Afgelopen zomer is Ria Harkema – Groen uit Zuidhorn gestart met Uitvaartverzorging Zuidhorn. Sinds deze week is ook haar nieuwe website in de lucht en is Ria nog beter vindbaar.

Ria heeft meer dan tien jaar ervaring in de uitvaartbranche. “Het is me in die jaren duidelijk geworden wat ik belangrijk vind. Voor mezelf en voor de nabestaanden.”

Ruimte voor verdriet

De uitvaartbranche en alles wat daarbij komt kijken is me echt op het lijf geschreven. “Het voelt voor mij bijna als een soort roeping om nabestaanden zo goed mogelijk van dienst te zijn.” Dat Ria nu voor zichzelf is begonnen is dan ook logisch. “Wanneer mensen met een wens of een idee komen, hoef ik dat niet eerst te overleggen. Ik kan direct schakelen en besluiten of en hoe ik daarmee om ga. Het geeft me veel voldoening om de rompslomp uit handen te nemen van de nabestaanden. Die geef ik de ruimte voor hun verdriet.”

Collega’s

Als eenmansbedrijf kun je natuurlijk maar op één uitvaart tegelijk zijn. “Ik ben altijd bereikbaar en wanneer het zo uitkomt, schakel ik een van mijn twee collega’s in. Dit zijn Hayo Brugge en Hendrikus de Jong met wie ik ook al veel uitvaarten samen heb gedaan. Die werken, net als ik, ook zelfstandig en we hebben al veel ervaring samen opgedaan.”

Lagere kosten

Uitvaartverzorging Zuidhorn onderscheidt zich door lagere kosten in vergelijking met de grotere uitvaartbedrijven. “Omdat wij alle drie zelfstandig werken hebben we geen vaste personeelskosten en hoeven ook geen uitvaartcentrum te exploiteren. Deze kosten hoeven we ook niet door te rekenen aan onze klanten. Dat scheelt aanzienlijk. Voordeel hiervan is dat de kosten niet de boventoon hoeven te voeren bij een waardig afscheid. Want dat is het laatste waarop je zit te wachten.”

Roeping

Ria doet haar werk met volle overtuiging. Haar collega Hayo heeft dit reeds meerdere malen mogen ervaren. “Ze begeleidt de nabestaanden met overgave én in de wetenschap dat ze een afscheid maar één keer goed kan doen.”

Meer informatie: www.uitvaartverzorgingzuidhorn.nl
Ria Harkema – Groen (06 – 51 42 14 77)

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE