nieuws

Facultatieve
Sponsors

Een glimp van de eeuwigheid.

27 maart 2007

Op woensdagavond 18 april a.s. van 20.00 – 21.30 uur organiseert Beukenhof een informatieavond over het onderwerp bijnadoodervaringen (BDE). Tijdens deze bijeenkomst probeert Beukenhof hier meer duidelijkheid over te geven.

Beukenhof heeft in samenwerking met de Stichting Merkawah, de stichting voor en door bijnadoodervaarders, ervaringsdeskundige Sybrig Lips bereid gevonden deze avond voorlichting te geven. Zij zal vertellen hoe de gebeurtenis haar leven diepgaand heeft veranderd. In het algemeen treden BDE op tijdens traumatische gebeurtenissen, waarbij veelal sprake is van een aantal minuten van klinische dood. Naast Sybrig geeft ook Bob Coppes voorlichting. Bob heeft een boek over dit onderwerp geschreven, welk boek ook op 18 april a.s. te koop wordt aangeboden. In het boek wordt de BDE-en vergeleken met de essenties van de vijf grote religies omdat BDE-ers zeggen dat ze op de drempel van de hemel zijn gekomen of er zelfs even in zijn geweest. Daarom zeggen religies dat BDE-ers kennis hebben van het hiernamaals.

De toegang voor deze avond is vrij. Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met Beukenhof via telefoon 010-4711222. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en daarom is reserveren wel nodig. Beschikbaarheid is op volgorde van uw telefonische opgave.

Tezamen met de Bibliotheek Waterweg is Beukenhof voor de duur van één jaar een partnerschap aangegaan onder de naam Knooppunt. Concreet betekent dit dat op Beukenhof een verrijdbaar meubel met boeken en laptop is geplaatst waar iedereen die interesse heeft over onderwerpen die aan de dood zijn gerelateerd, informatie kan verzamelen. Uiteraard zijn er ook boeken over BDE te leen.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Beukenhof, www.beukenhofschiedam.nl en op de website van de Bibliotheek Waterweg, www.bibliotheekwaterweg.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >