Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Een geslaagde Uitvaartbeurs in Haastrecht.

zondag 27 september 2009

In Haastrecht is afgelopen zaterdag een geslaagde uitvaartbeurs voor consumenten gehouden.
Organisator Marjolein Lofvers van Andante Uitvaartbegeleiding, was erg verheugd over de hoge opkomst.
Onder de exposanten bevonden zich lokale uitvaartondernemers Henk Uiterwijk en Adrie Glissenaar van Brouwer de Koning uit Haastrecht, Jan de Kat uit Hekendorp, Bertus Kostwinder uit Haastrecht, Mari Jonker van Sterrenkindje Babymandjes uit Moerkapelle.

Musicaal werd de dag ondersteund door ceremonieel musicus Bas Verboom. Voor zeer bijzondere grafbedekking was er Chris Visser uit Deventer (mozaïek en glas) Voor sieraden en beelden ten behoeve van asresten waren Pauline Barendse(edelsmid) van Dubbelop en Felicia Felix, beeldend kunstenares aanwezig. Fa Overkamp, steenhouwer uit Gouda gaf diverse demonstraties van het aanbrengen van letters op natuursteen. Voor het op maat informeren over het verzekeren van uitvaartkosten was er een stand van NKU/Nuvema met een rekenmodule opgesteld. Samen met de overige deelnemers Monique Rang(rouwtextiel), Liesbeth Visser(condoleanceboeken), Vos Molenaar(grafkisten), Harvas(natuursteen) konden zij terugkijken op een vruchtbare beurs.
Bijgaand een sfeer impressie en indien u nadere informatie wenst over de deelnemers, kunt u contact opnemen met Marjolein Lofvers van Andante Uitvaartbegeleiding 0348-568241Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder