nieuws

Facultatieve
Sponsors

DZU Uitvaartkisten overgenomen door Van Wijk Uitvaartkisten

18 november 2022


DZU Uitvaartkisten is overgenomen door Van Wijk Uitvaartkisten uit Capelle aan den IJssel. Dat maakt DZU bekend aan klanten en relaties via een mail. Lees hier de mail:

Geachte relatie,

Met groot genoegen kunnen wij u mededelen dat Van Wijk Uitvaartkisten per 14 november 2022 eigenaar is geworden van DZU Uitvaartkisten.

Als gevolg van de overname gaat een lang gekoesterde wens van DZU in vervulling: deze biedt u namelijk als trouwe relatie de mogelijkheid te profiteren van de allerlaatste initiatieven op het gebied van duurzaamheid welke reeds door Van Wijk zijn gerealiseerd. Daarnaast versterkt Van Wijk haar positie binnen de uitvaartbranche met een ijzersterk team dat opereert vanuit Apeldoorn, met Ans Brands als welbekend aanspreekpunt.

De komende periode zullen wij benutten om te onderzoeken hoe we de synergie als gevolg van de overname tot maximaal profijt voor u kunnen uitwerken. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

Wij vertrouwen erop dat deze overname ons de mogelijkheid biedt u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij deze graag.

Namens het gehele team van Van Wijk Uitvaartkisten en DZU Uitvaartkisten,Peter H.C. van Wijk Nathan B. Baart Ans Brands

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >