nieuws

Facultatieve
Sponsors

Duizenden bezoekers tijdens open dag Crematorium Zegestede

“Blij verrast met deze enorme hoeveelheid belangstelling en interesse’’

11 maart 2008


Op 8 maart 2008 – een dag na de officiële opening – opende Crematorium Zegestede in de vorm van een open dag haar deuren voor het grote publiek. Aanvankelijk werd gerekend op zo’n 1.000 tot 1.500 geïnteresseerde bezoekers. Dat het er uiteindelijk duizenden zouden worden, had niemand verwacht.

Al vroeg in de ochtend – de deuren van crematorium Zegestede openden zich om 10.00 uur – werd al duidelijk dat het nieuwe crematorium in Roosendaal zich mocht verheugen op een grote hoeveelheid belangstelling. Nog voordat het 11.00 uur was, bevonden zich al ruim 850 personen binnen de muren van crematorium Zegestede. Vanaf dat moment werd het alleen maar drukker en drukker. Met lange wachtrijen voor de hoofdingang als gevolg.
Het kostte wat extra moeite om de menigte op een gecontroleerde manier in, door en uit het crematorium te leiden, maar met een strakke regie en hier en daar wat improviseren, kan er door het bestuur, directie en medewerkers van Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede – de stichting waar crematorium Zegestede onder ressorteert - worden terug gekeken op een zeer succesvolle open dag. Het enorme aantal bezoekers en de zeer positieve reacties die tijdens deze dag werden gegeven, wijzen erop dat Crematorium Zegestede in een grote behoefte voorziet voor de inwoners van Roosendaal en haar omgeving.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE