nieuws

Facultatieve
Sponsors

Drukte tijdens Allerzielen op Westerveld

3 november 2013


Begraafplaats & Crematorium Westerveld stond zaterdag op een bijzondere manier stil bij de gedenkdag ‘Allerzielen’. Vele honderden mensen kwamen naar de prachtig verlichte begraafplaats waar iedereen een kaarsje kon branden voor zijn of haar overleden dierbare.

De grote vijver op Westerveld was op een indrukwekkende manier uitgelicht waardoor er een hele speciale sfeer ontstond. Langs de route over de begraafplaats konden de bezoekers genieten van een kopje koffie of warme chocolademelk.

De KRO bracht Allerzielen ook dit jaar live op televisie vanaf Westerveld. Er waren verschillende optredens van artiesten en een koor.

Eerste crematorium van Nederland bijna 100 jaar
Westerveld is een van de oudste particuliere begraafplaatsen van ons land (1888) én het eerste crematorium van Nederland (1913). Dit jaar is het 125 jaar geleden dat de begraafplaats gesticht werd en 100 jaar terug dat Crematorium Westerveld geopend werd. Begraafplaats & Crematorium Westerveld – een Rijksmonument - maakt deel uit van ’de Facultatieve Groep’. De kernactiviteiten van de Groep (sinds 1874) zijn dienstverlening en techniek. Met activiteiten over de hele wereld en eigen vestigingen in tien landen is 'de Facultatieve Groep' op tal van terreinen actief. Sinds 1913 exploiteert de Groep diverse crematoria en begraafplaatsen. Het motto van de Groep is ‘Eenheid in verscheidenheid’. Optimale sámenwerking met onze opdrachtgevers en als pártners streven naar de hoogste kwaliteit. Dát is waar 'de Facultatieve Groep' voor staat!

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE