nieuws

Facultatieve
Sponsors

Dronken Rotterdammer slaapt op kist in algemeen graf

14 juli 2014

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam heeft zich zaterdag een uiterst bizar incident voorgedaan. Een uitvaartleider ontdekte vlak voor de ter aardebestelling van een overledene dat er iemand in het graf lag te slapen. Het bleek een man te zijn die ladder zat was, dat meldt RTV Rijnmond.

Het ging om een algemeen graf waar al iemand in begraven was. De man lag op de kist te slapen met naast hem twee tassen met bier en wijn. De uitvaartleider ontdekte de man toen ze de kist op het graf plaatste van de overledene die er zaterdag in zou worden begraven. Plotseling zag hij twee voeten in het graf dat drie meter diep was.

Door de ontdekking moest de uitvaart tijdelijk worden onderbroken. De uitvaartmedewerkers hebben de stomdronken man uit het graf getrokken waarna de politie werd gebeld. De politie kwam met spoed naar de begraafplaats om de man aan te houden. Medewerkers van de begraafplaats zouden erg overstuur zijn geweest door het incident.

‘Dit is te gek voor woorden, dit is echt bizar’

Een woordvoerder van de gemeente laat in een interview met Radio Rijnmond weten dat zoiets vreemds nog nooit eerder is voorgekomen op de begraafplaats. Het interview is terug te luisteren op de website van RTV Rijnmond.

Alles over het onderwerp uitvaart in Rotterdam vindt u op www.begrafenisondernemer-rotterdam.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >